Школа тренерів

Школа тренерів DOG

Дата старту: 25 січня 2020

Хочете почати тренерську кар’єру? Вже працюєте фітнес інструктором, але шукаєте в Києві курси підвищення кваліфікації? Розумієте, що для успіху в тренерській кар’єрі потрібні спеціальні вміння і знання? Прагнете ефективної роботи в залі, але відчуваєте, що вам не вистачає фундаментальної підготовки?

Якщо хоча б на одне з цих питань ви відповіли “так”, ласкаво просимо в Школу тренерів DOG, унікальний навчальний курс для майбутніх і дійсних фахівців в області фітнесу!

Наш курс — це комплексний навчальний інтенсив, в рамках якого ви можете отримати підготовку за двома напрямками: інструктор тренажерної зали і тренер з функціонального тренінгу (методологія кросфіт).

СЛІДКУЙТЕ ЗА НОВИНАМИ:

 Facebook

Instagram

СТРУКТУРА НАВЧАННЯ ТРЕНЕРІВ З ФІТНЕСУ

На що звернути увагу, якщо ви шукаєте в Києві курси тренерів тренажерного залу або фітнес інструктора? Звичайно ж на програму навчання і викладачів курсу! Це два ключових критерії для вибору школи фітнес інструкторів, яка дасть вам надійну підготовку.

Програма курсу Школи DOG була складена на основі багаторічного досвіду фахівців і керівників департаментів DOG & Grand CrossFit і охоплює всі етапи роботи фітнес інструктора: від нюансів навчання техніці до основ маркетингу. Курс навчання триває 15 днів та складається з 4 основних блоків:

  1. Базова теоретична підготовка.
  2. Інструктор тренажерної зали.
  3. Тренер з функціонального тренінгу.
  4. Стретчинг.

Залежно від того, які цілі стоять перед учнем, він може вибрати найбільш актуальний для нього напрям підготовки.

ОБИРАЙТЕ СВІЙ ФОРМАТ НАВЧАННЯ!

Учні Школи DOG можуть пройти повний курс підготовки, або тільки той напрямок, що їх цікавить. При цьому базова теоретична підготовка і стретчинг є обов’язковою частиною навчання для всіх учнів.

ПІСЛЯ ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАННЯ КОЖЕН СТУДЕНТ ОТРИМУЄ СЕРТИФІКАТ.

Вартість повного курсу (база + тренажерна зала + кросфіт + стретчинг) становить 4250 гривень.

Вартість окремих блоків:

  • База + тренажерна зала + стретчинг: 3000 гривень.
  • База + Кроссфіт + стретчинг: 3000 гривень.

Повний курс підготовки — ідеальний варіант для тих, хто тільки починає свою кар’єру і хоче отримати максимальний арсенал навичок і умінь. Блоки за напрямками стануть правильним вибором для тих тренерів, які прагнуть підвищити кваліфікацію, і для спортсменів, які працюють над своїм індивідуальним рівнем підготовки.

БАЗОВА ПІДГОТОВКА ФІТНЕС ІНСТРУКТОРІВ В ШКОЛІ DOG

Фундамент успішної роботи тренера в майбутньому — глибоке знання основ.

У блоці базової підготовки учні в обов’язковому порядку вивчають основи фізіології, анатомії та біомеханіки тіла. Ці знання гарантують безпечну і ефективну роботу з клієнтами, а також допоможуть уникнути небезпечних помилок в індивідуальній роботі.

Важлива частина курсів для інструкторів з фітнесу — основи маркетингу. Як будувати відносини з клієнтом і організувати свою роботу, як адекватно ставити цілі і досягати їх. Ця частина навчання спрямована на підвищення вашої ефективності та допоможе в професійному просуванні.

Дієтологія — ще один напрямок базової підготовки, без якого неможливо уявити навчання фахівця у сфері фітнесу. Ми вчимо слухачів Школи спиратися на науковий підхід в питаннях харчування спортсменів і людей, які ведуть здоровий спосіб життя.

КУРСИ ІНСТРУКТОРА ТРЕНАЖЕРНОЇ ЗАЛИ І НАВЧАННЯ МЕТОДОЛОГІЇ CROSSFIT В ШКОЛІ DOG

Наша школа фітнес тренерів дає можливість отримати спеціалізовану підготовку та розпочати кар’єру в Києві за напрямками Інструктор тренажерної зали і Тренер за методологією кросфіт.

Блок занять по кожному з цих напрямків ведуть досвідчені наставники і сертифіковані викладачі, які дають учням повне занурення у дисципліну. Робота учнів починається з опанування теоретичних основ, а далі відбувається практичне відпрацювання всіх елементів і вправ у залі. Практиці присвячено до 6 годин щоденної роботи, протягом яких учні відточують техніку, розбирають нюанси виконання вправ і типові помилки.

По закінченню курсу учні мають весь необхідний запас знань для самостійної роботи.

СТРЕТЧИНГ — ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТИНА НАВЧАННЯ ФІТНЕС-ІНСТРУКТОРІВ

Незалежно від обраної спеціалізації, володіння стретчингом і знання нюансів цієї дисципліни необхідні кожному.

Стретчинг — один з найефективніших інструментів для поліпшення фізичної форми спортсменів, компенсації інтенсивних навантажень і розвитку гнучкості, і як будь-який інструмент, він вимагає грамотного і доречного використання. Курси з підготовки тренера тренажерного залу і фітнес-інструктора обов’язково повинні включати теоретичну і практичну підготовку зі стретчінгу.

У Школі DOG учні розглядають з викладачем теоретичні засади дисципліни, розбирають комплекси вправ для кожної зони тіла, приділяють значну увагу техніці безпеки на заняттях і особливостям роботи з різними категоріями клієнтів.

КОГО МИ ЗАПРОШУЄМО В ШКОЛУ ТРЕНЕРІВ DOG?

Школа DOG — це вибір тих, хто вирішив пов’язати своє життя зі спортом і хоче досягти успіху на цьому шляху. Наш навчальний інтенсив орієнтований на тих, хто серйозно підходить до спортивної діяльності і готовий вкладати сили в свій розвиток.

Ми запрошуємо до Школи DOG:

  • всіх, хто хоче почати кар’єру наставника і шукає надійні курси фітнес тренера;
  • тих, хто хоче перейняти досвід професіоналів;
  • дійсних фахівців, які хочуть підвищити кваліфікацію і розширити список своїх компетенцій;
  • атлетів, які прагнуть отримати глибокі теоретичні та практичні знання для більш ефективної самостійної або командної роботи в залі;
  • всіх, хто шукає комплексне навчання і серйозну підготовку, а не формальне підтвердження про проходження курсів з фітнесу.

Наш навчальний інтенсив орієнтований на цілеспрямованих та амбіційних спортсменів. Він ставить своєю метою глибоке занурення у професію та інтенсивну роботу у залі та поза її межами. Ми працюємо наполегливо, чесно та плідно, щоб дати кожному учню надійний фундамент для самостійного розвитку. Школа DOG — це 2 тижні, які змінять ваше уявлення про професію та відкриють нові кар’єрні перспективи.

Приєднуйтесь до Школи тренерів DOG і виходьте на новий професійний рівень разом з нами!