Блог

DOG & Grand CrossFit на забігу Legion Run Ukraine 2019

Що може бути краще, ніж провести останній день літа на свіжому повітрі? Тільки зробити це разом з друзями та однодумцями, займаючись спортом та розширюючи межі можливого!

31 серпня спортивний клуб  DOG & Grand CrossFit взяв участь у легендарному забігу з перепонами Legion Run та виступив партнером в проведенні цього масштабного та яскравого свята.

Традиційно Legion Run дає можливість всім людям випробувати себе на міцність, пройти (пробігти та проповзти) дистанцію з карколомними перешкодами та на кілька годин відкинути свій звичний образ. “Білі комірці” без остраху пірнають у багнюку, тендітні дівчата стають опорою для всієї команди та витягають на вертикальну стіну кремезних чоловіків, і всі без винятку на особистому досвіді переконуються: вони здатні на більше, ніж звикли про себе думати.

Схема перешкод забігу Legion Run кожного року дивує учасників чимось новеньким, тому навіть досвідчені легіонери відчувають легкий мандраж перед стартом, не кажучи вже про початківців, які беруть участь вперше. Legion Run — командний забіг і головна мета не випередити когось, хто біжить поруч, а пройти дистанцію пліч-о-пліч з друзями. Більшість завдань, що очікують на учасників, неможливо виконати самотужки, але тільки гуртом, допомагаючи одне одному.

Крім самого забігу 31 серпня на Трухановому острові відбулися спортивні майстер-класи та активності для всіх охочих. Тренери DOG & Grand CrossFit знайомили гостей з вправами кросфіту, давали можливість випробувати себе, і ми надзвичайно тішимося тим фактом, що окрім дорослих цього року серед гостей та глядачів було дуже багато дітей та підлітків, які активно цікавились та брали участь у заняттях.

Дякуємо всім, хто зробив вибір на користь спорту та долучився до нас минулої суботи, й вітаємо команду DOG & Grand CrossFit з успішним подоланням дистанції Legion Run! Друзі, ви справжня команда і ми пишаємося вами!