Autumn Showdown 2019

Міжнародний кросфіт-турнір Autumn Showdown 2019

5-6 жовтня в DOG & Grand CrossFit відбувся міжнародний кросфіт-турнір Autumn Showdown 2019, який став святом спортивного духу, об’єднав атлетів різного рівня і став викликом не лише для початківців, але й для досвідчених спортсменів.

Цього року змагання проходили в індивідуальному заліку у чотирьох категоріях: Elite, Rx, Masters 35+ і Scaled. Онлайн-відбір проходив у два етапи, і за сумою двох схем до фінального етапу змагань пройшло від 8 до 24 учасників у кожній категорії.

Успіх змагань для атлетів вимірюється призовими місцями, успіх турніру з точки зору організаторів — це зацікавленість спортсменів, їхній рівень підготовки, відгуки учасників та глядачів. Для DOG & Grand CrossFit турнір Autumn Showdown 2019 став заслуженим приводом для гордості, тому що всі атлети продемонстрували фантастичний технічний рівень, а організація турніру та суддівство отримали високу оцінку учасників та гостей. Так, спеціально для проведення турніру в DOG & Grand CrossFit було встановлено нові професійні тренажери CONCEPT2 BIKEERG.

Музичний супровід турніру забезпечував Олексій Шпіонов з агенції English Wedding, а ведучими турніру в цьому році були засновник DOG & Grand CrossFit, Валентин Литвинчук, та один з найкращих ведучих Києва, Денис Бурховецький.

Загальний обсяг призового фонду Autumn Showdown 2019 склав 136 000 гривень, і відразу кілька компаній виступили партнерами в організації та проведенні змагань. Ми дякуємо нашим друзям, компанії Reebok, бренду Nutrifjord, компанії ZEUS, клініці Verum, підприємству “Стромат” і бренду Nutrend за підтримку та чудові подарунки для переможців та призерів турніру.

Переможцями турніру Autumn Showdown 2019 стали:

Категорія Scaled жінки.

1 – Анна Пащенко

2 – Ірина Сіроокая

3 – Яна Старикова

Категорія Scaled чоловіки.

1 – Олег Бітаров

2 – Руслан Лебедь

3 – Володимир Томілін

Категорія Rx жінки.

1 – Катерина Михайловська

2 – Анастасія Шундрій

3 – Ксенія Маслінкова

Категорія Rx чоловіки.

1 – Варгатий Олександр

2 – Дмитро Міндреску

3 – Дмитро Стриженок

Категорія Elite жінки.

1 – Світлана Кропивець

2 – Анастасія Бухаленко

3 – Анна Григоревська

Категорія Elite чоловіки.

1 – Дмитро Міху

2 – Максим Шумаков

3 – Данило Блощук

Категорія Masters 35+ жінки.

1 – Валерія Васильєва

2 – Юлія Звягинцева

3 – Марина Шманчук

Категорія Masters 35+ чоловіки.

1 – Володимир Буачідзе

2 – Андрій Борисов

3 – Вадим Панов

Наші особливі вітання атлетам DOG & Grand CrossFit: Олександру Варгатому, Яні Стариковій та Марині Шманчук! Пишаємося вами та вітаємо з чудовим результатом!

Команда DOG & Grand CrossFit дякує всім учасникам, глядачам і вболівальникам за підтримку, довіру та фантастичний заряд енергії! Турнір Autumn Showdown 2019 відбувся завдяки кожному з вас і ми з нетерпінням готуємося до нових спортивних викликів!