Змагання

Атлети DOG & Grand CrossFit на кросфіт-турнірі Marseille Throwdown

24 та 25 серпня у Франції відбувся фінал міжнародного кросфіт-турніру Marseille Throwdown, який зібрав найсильніших атлетів Європи, і в якому взяли участь атлети DOG & Grand CrossFit Максим Мясніков та Сергій Крись.

Онлайн-відбір до фінального етапу турніру відбувався у травні та червні, і наші хлопці за результатом 3 відбірних схем пройшли кваліфікацію з фантастичним результатом, посівши 4 місце серед 115 команд категорії Elite & Intermediate Men.

Протягом всіх літніх місяців Максим та Сергій активно тренувалися та готувалися до фіналу. До фіналу вони підійшли у чудовій фізичній формі, і 23 серпня прибули до Марселя, щоб взяти участь у змаганнях.

24 серпня наші хлопці розпочали боротьбу за першість впевнено та рішуче, вони продемонстрували фантастичний рівень майстерності та завершили перший день змагань на другій позиції турнірної таблиці. На жаль, у завершальний день турніру спортивна удача розпорядилася на свій розсуд і наші хлопці посіли 4 місце — від п’єдесталу їх відділяло буквально кілька балів.

4 місце європейського кросфіт-турніру — це чудовий результат, і ми від щирого серця вітаємо наших атлетів! Дякуємо всім, хто підтримував команду DOG & Grand CrossFit, вболівав та слідкував за перебігом змагань. Бажаємо Сергію та Максиму рішуче рухатися вперед і віримо в їхні перемоги!

Атлети DOG & Grand CrossFit на кросфіт-турнірі Marseille Throwdown, DOG & Grand CrossFit