Блог

DOG & Grand CrossFit на фестивалі VIDEOZHARA 2019

8 та 9 червня в Києві відбувся масштабний фестиваль VIDEOZHARA і клуб DOG & Grand CrossFit виступив партнером заходу, додавши драйву та спортивного азарту цьому фантастичному вікенду!

Головна мета нашої участі — знайомство людей з напрямком CrossFit і всіма можливостями, які він дає людям для самовдосконалення, популяризація здорового способу життя та, звичайно, яскраві емоції та враження, які отримали всі гості фестивалю на локації SPORT.

В перший день фестивалю тренери DOG & Grand CrossFit, Максим Мясніков та Валерій Худяков, провели показові змагання, виконавши комплекс кросфіт-вправ. Для більшості глядачів це була перша зустріч з напрямком CrossFit і — без перебільшення! — це була надзвичайно видовищна презентація! Побачити наживо, як одні з найсильніших кросфіт-атлетів України демонструють фізичну підготовку на межі людських можливостей, — погодьтесь, що може бути краще, ніж таке знайомство з кросфітом?!

Для всіх, хто хотів спробувати себе у кросфіті та ближче познайомитися з цією дисципліною, наші тренери протягом обох днів фестивалю проводили майстер-класи та конкурси, у яких кожен учасник міг проявити себе та поборотися за клубні карти DOG & Grand CrossFit.

Зважаючи на те, що забагато подарунків не буває, ми організували додатковий розіграш фірмових футболок DOG & Grand CrossFit: всі гості фестивалю могли зробити фото на локації SPORT та взяти участь у розіграші за хештегом у кінці кожного дня.

Дякуємо всім, хто був з нами на фестивалі за вашу активність, сяючі очі та щирий інтерес! Дякуємо організаторам VIDEOZHARA за можливість знайомити людей зі спортом та долучати їх до здорового способу життя!

DOG & Grand CrossFit на фестивалі VIDEOZHARA 2019, DOG & Grand CrossFit DOG & Grand CrossFit на фестивалі VIDEOZHARA 2019, DOG & Grand CrossFit DOG & Grand CrossFit на фестивалі VIDEOZHARA 2019, DOG & Grand CrossFit DOG & Grand CrossFit на фестивалі VIDEOZHARA 2019, DOG & Grand CrossFit DOG & Grand CrossFit на фестивалі VIDEOZHARA 2019, DOG & Grand CrossFit DOG & Grand CrossFit на фестивалі VIDEOZHARA 2019, DOG & Grand CrossFit DOG & Grand CrossFit на фестивалі VIDEOZHARA 2019, DOG & Grand CrossFit DOG & Grand CrossFit на фестивалі VIDEOZHARA 2019, DOG & Grand CrossFit DOG & Grand CrossFit на фестивалі VIDEOZHARA 2019, DOG & Grand CrossFit